formula jemput rezeki

~BINGKISAN DARI SWEETCOLLECTION~

~Assalamualaikum~

SWEETCOLLECTION memperagakan pelbagai jenis pakaian yang menepati fesyen muslimah untuk dimiliki oleh muslimah- muslimah di luar sana.

~JUBAH MUSLIMAH
~T.SHIRT MUSLIMAH
~JUBAH TUNEECA
~TUDUNG
dan lain2 lagi...

Sila layari blog ini untuk ketahui update terbaru dari kami
Untuk order dan pertanyaan, boleh emel kpd saya mastz04@gmail.com or sms to 0174337499 =)

PEMBELIAN BORONG JUGA DITERIMA...
SILA MESEJ UTK MAKLUMAT LANJUT =) SPECIAL PRICE AKAN DIBERI


SUBSCRIBE DENGAN KAMI UNTUK UPDATE

Thursday, July 6, 2017

KURUNG MODEN VIDA ROSA D AMOR -0174337499-

 APA YANG NAK PENING KEPALA UNTUK PAKAI OPEN HOUSE HUJUNG MINGGU NI.. CARI BAJU KURUNG KAIN DUYUNG VIDA ROSA YANG SIMPLE TAPI CANTIK..
.
Best pakai kurung moden Vida Rosa ,cantik tau 'flowy' dari material valentino creepe silk ni.
Kain pun sejuk tak jarang pula tu. Warna & saiz pun pelbagai ada 5warna dari SS sampai XXL.
Yang paling best harga PROMOSI 😍😍 RM 120 (siap termasuk pos) memang berbaloi-baloi. [normal price : RM150. ANDA JIMAT RM30]


Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

PEPLUM GELORA BINTANG HATIKU 0174337499

PROMOSI PANAS!!! PEPLUM GELORA BINTANG HATIKU : GBH
Kemeriahan menyambut aidilfitri pasti lengkap dengan pakaian raya yang baru & design yang terbaru. Tahun ini Peplum menjadi trending untuk raya 2017 . Cantik, menarik, tertarik dengan Peplum Gelora Bintang Hatiku 🌷🌷
Kenapa ramai yang menyukai peplum gelora bintang hatiku ni??Apa rahsia disebalik peplum ini..jawapan ada di bawah.
1⃣ Material :
✔kombinasi dari material yang bermutu tinggi yang terbaik dipasaran iaitu galaxy printed (untuk corak pucci) dan tessa metallic korea ( untuk yang plain).
✔material yang sangat selesa tidak terlalu tebal, tidak terlalu nipis , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺. Anda tidak perlu risau fabrik ini tidak melekat di badan .
2⃣ Ciri-ciri :
✔potongan yang kemas & cantik di bawah punggung dengan alunan peplum yang kemas
✔baju peplum berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai menampakkan anda kelihatan langsing
✔ kain yang dijahit sempurna dengan potongan duyung yang kemas dan terperinci.
3⃣ Saiz yang pelbagai boleh beli sedondon dengan ibu tersayang, kakak, adik, mak mertua & saudara-mara. mesti meriahkan. Saiz dari SS, S , M, L & XL
4⃣ Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
5⃣ Warna : 7 pilihan warna yang menawan.
💵 HARGA PROMOSI : RM 120 (sm) / RM125 (ss)
(harga asal : RM150)
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON .

Image may contain: 7 people, people standing and text
Image may contain: 1 person